Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірістерінде сапа менеджменті жүйесін әзірлеу 2
-
Мақсат: Тамақ кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесін дамыту бойынша жұмыстарды жүргізудің мақсаттарын, негізгі принциптері мен негізгі тәртібін анықтау Азық-түлік кәсіпорындарындағы сапа менеджменті жүйесі, оның элементтері және жүйенің қалыптасу үдерісі саласындағы тәжірибелік дағдыларды меңгеру. Тамақ кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесінің тиімділігі мен тиімділігін бағалаудың әдістемелік тәсілдерін меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2