Тағам өндірістерінде сапа менеджменті жүйесін әзірлеу 2

  • Мақсат: Тамақ кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесін дамыту бойынша жұмыстарды жүргізудің мақсаттарын, негізгі принциптері мен негізгі тәртібін анықтау Азық-түлік кәсіпорындарындағы сапа менеджменті жүйесі, оның элементтері және жүйенің қалыптасу үдерісі саласындағы тәжірибелік дағдыларды меңгеру. Тамақ кәсіпорындарында сапа менеджменті жүйесінің тиімділігі мен тиімділігін бағалаудың әдістемелік тәсілдерін меңгеру.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top