Мал және құс шаруашылығы өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптауы 1

  • Нормативтік құжаттарды, мал шаруашылығы өнімдерін санитарлық-гигиеналық зерттеу әдістерін зерттейді және оларды ветеринариялық-санитариялық бағалау ережелерін анықтайды. Малды союдың технологиясы мен гигиенасы, сойғаннан кейінгі ветеринариялық-санитариялық сараптама негіздерін оқиды. Ұшалар мен ішкі ағзалардың жұқпалы емес, жұқпалы және паразиттік ауруларға ветеринариялық-санитариялық сараптауды зерттейді.
  • Образовательная программа 6B09102 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top