Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін сақтау және консервілеу технологиясы
-
Пән азық-түлікті сақтаудың нормативтік мерзімдерін, азық-түлік тауарларын өңдеу мен сақтаудың негізгі технологияларын, тауарлардың сақталуы бойынша жіктелуін, тамақ өнімдерінің әрбір тобы үшін оңтайлы сақтау режимдерін зерделейді. Пәнді оқу нәтижелері бойынша студент өнімді жіктеуге, тағамның әр тобы үшін оңтайлы сақтау режимін таңдауға қабілетті.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1