Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер

  • Тағам өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды әзірлеу және жасына, әлеуметтік, географиялық және экологиялық факторларға байланысты тағам өнімдерінің әртүрлі топтарын пайдалану бойынша ұсыныстар әзірлеу. Азық-түлікті зерттеудің аспаптық және органолептикалық әдістері. Тағам шикізатын және оны қайта өңдеу өнімдерін зерттеу әдістерінің жіктелуі: химиялық, физика-химиялық және биохимиялық әдістер, өнім сапасын сипаттайтын негізгі көрсеткіштерді анықтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top