Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер
-
Тағам өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды әзірлеу және жасына, әлеуметтік, географиялық және экологиялық факторларға байланысты тағам өнімдерінің әртүрлі топтарын пайдалану бойынша ұсыныстар әзірлеу. Азық-түлікті зерттеудің аспаптық және органолептикалық әдістері. Тағам шикізатын және оны қайта өңдеу өнімдерін зерттеу әдістерінің жіктелуі: химиялық, физика-химиялық және биохимиялық әдістер, өнім сапасын сипаттайтын негізгі көрсеткіштерді анықтау.
-
Образовательная программа 6B07213 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1