Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік химиясы
-
Қоректенумен байланысты мүшелер жүйесінің құрылымы. Ағзаның химиялық құрамы. Су. Ақуыздар. Көмірсулар. Липидтер. Денедегі құрылым, қасиеттер, функциялар. Тамақтанудағы рөлі. Азық-түлік қауіпсіздігі. Өсімдік және мал шаруашылығында қолданылатын заттармен тамақ өнімдерінің ластануы. Тағамдық қоспалардың функционалды кластары. Тәттілендіретін заттар мен хош иістер. Дәм мен хош иісті күшейтетін және өзгертетін тағамдық қоспалар. Тағамның сыртқы түрін жақсартатын заттар. Ет тағамдарының биохимиялық негіздері.
-
Образовательная программа 6B07213 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2