Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік массаларының адгезиясы
-
Сұйықтық пен тамақ массаларының адгезиясы. Сұйықтық адгезиясының ерекшеліктері мен жіктелуі. Қатты беттерді адгезиялау және сулау. Сусымалы тамақ массаларының адгезиясы. Адгезияның себептері, ерекшеліктері және параметрлері. Құрылымдық (серпімді-вископластикалық) тамақ массаларының адгезиясы. Азық-түлік массаларының мүмкін реологиялық модельдері. Адгезиялық өзара әрекеттесуді сандық бағалау. Тамақ өнеркәсібіндегі пленкалардың адгезиясы. Негізгі және қосалқы өнімдердің адгезиясы. Адгезияның теріс салдарымен күресу әдістерін жетілдіру.
-
Образовательная программа 6B07213 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2