Азық-түлік массаларының адгезиясы

  • Сұйықтық пен тамақ массаларының адгезиясы. Сұйықтық адгезиясының ерекшеліктері мен жіктелуі. Қатты беттерді адгезиялау және сулау. Сусымалы тамақ массаларының адгезиясы. Адгезияның себептері, ерекшеліктері және параметрлері. Құрылымдық (серпімді-вископластикалық) тамақ массаларының адгезиясы. Азық-түлік массаларының мүмкін реологиялық модельдері. Адгезиялық өзара әрекеттесуді сандық бағалау. Тамақ өнеркәсібіндегі пленкалардың адгезиясы. Негізгі және қосалқы өнімдердің адгезиясы. Адгезияның теріс салдарымен күресу әдістерін жетілдіру.
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top