Ұн және кондитер бұйымдарын өндіру технологиясының негіздері

  • Астықты қарапайым ұнтақтауға дайындау схемаларын зерттеу. Астықты сорттық ұнтақтауға дайындау схемаларын зерттеу. Кондитерлік өнімдерді өндіруге арналған ұн технологиясының ерекшеліктерін зерттеу. Ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіру процесінің кезеңдері мен кезеңдері. Технологиялық процестің қысқартылған жүйесімен бидайды сорттық ұнтақтау схемасын зерттеу. Дәнді дақылдарды байыту процесі дамыған бидайды ұнтақтау схемаларын зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top