Тамақ өнімдерінің химиялық сараптамасы

  • Пәннің мақсаты: тамақ өнімдерін химиялық сараптау жүргізу әдістері мен қолдану тәсілдерін көрсету; сараптама жүргізудің эксперименттік дағдыларын қалыптастыру; Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі бойынша ұлттық және халықаралық бағдарламалары, тамақ өнімдерін химиялық сараптауды ұйымдастырудың негізгі концепциялары мен ұстанымдары; химиялық сараптау жүргізу және бақылауды жүзеге асыру үшін пайдаланылатын әдістер қарастырылатын болады.
  • Образовательная программа 6B05301 Химия
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top