Қонақ үй кәсіпорнының тамақтану қызметін ұйымдастыру және технологиясы (Food and Beverage)

  • Пәннің мақсаты-студенттерге мейманхана кәсіпорындарында азық - түлікпенfood and beverage қызметі арқылы (Food and Beverage -тамақ және сусындар бөлімі) тамақтандыруға қызмет көрсету процесін құру принциптерін үйрету. Пән студенттердің мейманхана кәсіпорындарында тамақтануды ұйымдастыру саласындағы құзыреттілік негіздерін қалыптастыруға, тамақтану қызметінің жұмыс істеуінің негізгі принциптерін және оларға қызмет көрсету процесінде қонақтармен өзара әрекеттесуді зерттеуге бағытталады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top