Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру мен өңдеудегі инновациялық технологиялар

  • Мақсаты-өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру, сақтау және қайта өңдеу саласында тиімді технологияларды қолдану білімі мен дағдыларын қалыптастыру. Егін жинаудан кейінгі өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясындағы инновациялық бағыттарды зерттейді; ауыл шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу кезінде сапаға әсер ететін негізгі факторлар, шығындарды азайту және сапаны арттырудың негізгі жолдары. Ғылыми-техникалық прогрестің жетістіктерін табысты енгізу үшін ауыл шаруашылығы өнімдерін өндіруде, сақтауда және өңдеуде инновациялық технологияларды қолдану қабілетін қалыптастырады, бұл өнімді оның сапасын ескере отырып ұтымды пайдалануға мүмкіндік береді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top