Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін қалыптау және қысыммен өңдеуге арналған заманауи жабдықтар
-
Пәннің мақсаты әр түрлі тамақ өндірісіне арналған технологиялық жабдықтардың негізгі түрлерін және шикізатты, жартылай фабрикаттарды қалыптау арқылы механикалық өңдеуді, тамақ машиналарының технологиялық параметрлерін оқып білу болып табылады. Пәнді оқу нәтижесінде білім алушы құрылғыларды пайдалану кезінде практикалық дағдыларды қолдана алады, заманауи технологиялық және құрылымдық параметрлерді есептеу әдістерін қолдана алады, жабдықтар мен қалыптау әдістерін қолдана алады, ет өнімдерін, нан-тоқаш және макарон өнімдерін қалыптау машиналарының техникалық сипаттамаларын, шикізатты өңдеудің технологиялық параметрлерін есептей алады. Білім алушы алған білімдерін болашақта тамақ өндірісінің жабдықтарын жобалау кезінде пайдалана алады.
-
Образовательная программа 7M07102 Технологиялық машиналар мен жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1