Тамақтану индустриясындағы санитария және гигиена

  • Қоршаған орта факторларының гигиеналық сипаттамасын зерттейді. Технологиялық жабдықтарға, жабдықтарға, ыдыс-аяқтарға, контейнерлерге, буып-түю материалдарына, сондай-ақ тамақтандыру кәсіпорындарын ұстауға қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды сипаттайды. Тамақтану кәсіпорындары қызметкерлерінің жеке гигиенасы мен профилактикалық тексерілуін қарастырады. Тамақ өнімдерін тасымалдауға, қабылдауға, сақтауға, аспаздық өңдеуге қойылатын санитариялық талаптарды жоспарлайды.
  • Образовательная программа 6B11102 Қонақ үй-мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top