Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру индустриясындағы инновациялық технологиялар
-
Өндірістегі инновациялық технологияларды зерттейді. Қоғамдық тамақтануда инновациялық технологиялардың пайда болуы мен қолданылуына әсер ететін факторларды қарастырады. Ұнтақ технологиясы, байытылған өнімдер, технология: Cook&Chill (Cook&Freeze), Sous-vide, вакуумдық, азот, индукциялық, CapCold. Молекулалық гастрономияға арналған инновациялық ингредиенттерді ашады. Сублимациялық кептіру өнімдерін қоғамдық тамақтануда талдайды. Инновациялық технологиялық жабдықтарды қолдануды жоспарлайды.
-
Образовательная программа 6B11102 Қонақ үй-мейрамхана бизнесі
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7