Қоғамдық тамақтандыру индустриясындағы инновациялық технологиялар

  • Өндірістегі инновациялық технологияларды зерттейді. Қоғамдық тамақтануда инновациялық технологиялардың пайда болуы мен қолданылуына әсер ететін факторларды қарастырады. Ұнтақ технологиясы, байытылған өнімдер, технология: Cook&Chill (Cook&Freeze), Sous-vide, вакуумдық, азот, индукциялық, CapCold. Молекулалық гастрономияға арналған инновациялық ингредиенттерді ашады. Сублимациялық кептіру өнімдерін қоғамдық тамақтануда талдайды. Инновациялық технологиялық жабдықтарды қолдануды жоспарлайды.
  • Образовательная программа 6B11102 Қонақ үй-мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top