Мейрамхана өнімдерін дайындау технологиясы

  • Мейрамхана өнімдерін өндірудің технологиялық процесінің негізгі кезеңдерін қарастырады. Сорпа, тұздықты дайындау технологиясын сипаттайды. Түрлі өнімдер мен субөнімдерден аспаздық өнімдерді дайындау технологиясын зерттейді. Салқын тағамдар мен жеңіл тағамдарды, тәтті тағамдар мен сусындарды, ұннан жасалған тағамдар мен аспаздық өнімдерді, ұннан жасалған кондитерлік және тоқаш өнімдерін дайындау технологиясының ерекшеліктерін талдайды.
  • Образовательная программа 6B11102 Қонақ үй-мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top