Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы
-
Пәннің мақсаты – студенттерге өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы жайлы білім беру. Пәнді меңгеруде мыналар зерделенетін болады: ауылшаруашылық дақылдары өнімінің сапасына қойылатын негізгі талаптар; ауыл шаруашылығы өнімінің сапалық көрсеткіштері; ұн алуға бағытталған астық сапасын анықтау; ұн түрлері; өсімдік шаруашылығы өнімін сақтау технологиясы; өнім сапасын анықтау үшін үлгілерді алу; өсімдік шаруашылығы өнімін қайта өңдеу технологиясы; мемлекеттік стандарттар бойынша қант қызылшасының сапасын анықтау; жеміс-көкөніс өнімін сақтау және қайта өңдеу технологиясы; жеміс-көкөніс өнімінің сапасын анықтау. Курсты игеру нәтижесінде студенттер өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясын меңгереді.
-
Образовательная программа 6B08112 Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1