Диеталық мейірбикенің тәжірибесіндегі health-coach қызметінің негіздері

  • Бағдарлама аяқталғаннан кейін білім алушылар заманауи нутрициология, тамақтанудың жаңа трендтері, тамақ мәртебесін зерттеудің өзекті әдістері бойынша білім мен дағдыларға ие болады, жұқпалы емес аурулардың алдын алу мен дамуын анықтайтын тағамдық факторларды түсіндіре алады, өйткені дұрыс тамақтану факторы ДДҰ бас стратегиясының негізгі компоненттерінің бірі болып табылады.
  • Образовательная программа 7M10110 Мейірбике ісі
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top