Алиментарлы тәуелді инфекциялық емес және инфекциялық аурулардың алдын алудың мемлекеттік стратегиясы

  • Пән тиісті этикалық практика принциптерінің негізінде деректерді жинау және талдау әдістерін, алиментарлы тәуелді аурулардың даму факторларын, азық-түлікті фортификациялау әдістерін, алиментарлық тапшылықты түзету әдістерін, тағамның токсикологиясын зерделейді. Бірінші және екінші реттік профилактика бойынша шараларды, халықтың саногендік мәдениетін арттыру құралдарын әзірлеу, нормативтік-құқықтық актілермен жұмыс жасау, қоғаммен коммуникациялық қарым-қатынас құру дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B10112 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top