Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы
-
Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды зерделейді; өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу принциптері туралы және ұн тарту,нан пісіру және консервілеу өнеркәсібіндегі негізгі технологиялық процестер туралы қажетті теориялық білімді қалыптастыру; өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу процесін ұйымдастыруда практикалық дағдыларды игеру
-
Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1