Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды зерделейді; өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу принциптері туралы және ұн тарту,нан пісіру және консервілеу өнеркәсібіндегі негізгі технологиялық процестер туралы қажетті теориялық білімді қалыптастыру; өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу процесін ұйымдастыруда практикалық дағдыларды игеру
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top