Биология және микробиология негіздері

  • Пәннің мақсаты – студенттердің тірі ағзалардың құрылысы, қызметі және тіршілік әрекеті туралы, сондай-ақ микробиология негіздері мен микроағзалардың табиғаттағы және адам өміріндегі рөлі туралы базалық білімдерін қалыптастыру. Курс жасуша, тіндер, ағзалар және жүйелер деңгейіндегі негізгі биологиялық үдерістерді қамтиды, сондай-ақ микроағзалардың алуан түрлілігімен, олардың физиологиясымен, қоршаған ортамен өзара әрекетімен және адам денсаулығына әсерімен таныстырады.
  • Образовательная программа 6B07208 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top