Тамақ өндірісінің инновациялық технологиялары

  • Тамақ технологиясының химиялық, физика-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық және коллоидтық процестерін, олардың рөлі мен өсімдік шикізатынан алынатын өнімдердің сапасына әсерін зерттейтін пән. Инновациялық қызметтің түсінігі, түрлері және нәтижесі. Инновациялық қызметтің ұйымдастырушылық формалары. Халықты азық-түлікпен қамтамасыз етудің қазіргі жағдайы. Дұрыс тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top