Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің инновациялық технологиялары
-
Тамақ технологиясының химиялық, физика-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық және коллоидтық процестерін, олардың рөлі мен өсімдік шикізатынан алынатын өнімдердің сапасына әсерін зерттейтін пән. Инновациялық қызметтің түсінігі, түрлері және нәтижесі. Инновациялық қызметтің ұйымдастырушылық формалары. Халықты азық-түлікпен қамтамасыз етудің қазіргі жағдайы. Дұрыс тамақтану саласындағы мемлекеттік саясат.
-
Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1