Жемшөп өндірісі

  • Пән мал азығын өндіру, дайындау және пайдалану процестерін, сондай-ақ мал шаруашылығының өнімділігін арттыру үшін азық сапасын жақсарту әдістерін зерделейді. Курс жемшөп дақылдарын таңдаудан бастап мал шаруашылығының әртүрлі жүйелерінде жемшөптерді сақтау және ұтымды пайдалану әдістеріне дейінгі жемшөп өндірісінің барлық аспектілерін қамтиды. Жемшөп өндiру маңызды тәртiп болып табылады, өйткенi ол жануарлардың өнiмдiлiгiн арттыру үшiн оларды толыққанды азықпен қамтамасыз ете отырып, мал шаруашылығының тиiмдiлiгiне тiкелей әсер етедi. Жемшөп өндірісі саласындағы білім агрономдарға, мал өсірушілерге және фермерлерге жемшөп өндірісін тиімді ұйымдастыруға, олардың сапасын жақсартуға және жануарларды азықтандыру шығындарын қысқартуға көмектеседі.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top