Өсімдік шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • Пән стандарттау негіздерін, стандарттардың санаттары мен түрлерін, ҚР Мемлекеттік стандарттау жүйесін зерделейді. Өнім сапасының көрсеткіштерін жіктеу. Өнім сапасының көрсеткіштерін анықтау әдістері. Дәнді дақылдардың астық сапасының ерекше көрсеткіштерін анықтау. Астықтың физика-химиялық және технологиялық қасиеттері. Сапаны бақылау. Сертификаттау негіздері. Азық-түлік сертификаты. Өнімді кодтау. Тауарды таңбалау. Ақпараттық белгілердің негізгі түрлері.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top