Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өндірісінің ғылыми негіздері
-
Курс тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің негізгі заңдылықтары туралы білімді қалыптастыруға бағытталған. Шикізат түрлерін, тәсілдерін, оны қайта өңдеудің және дайын өнімді алудың құралдары мен жалпы принциптерін зерттеу; тамақ өнімдерін өндіру және сақтау кезінде болатын процестерді; жаңа өнім өндірісінің ерекшеліктерін зерттеу.
-
Образовательная программа 7M07203 Тамақ өндірісінің тұрақты технологиялары мен инновациялары
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1