Өсімдік шикізатын қайта өңдеудің химиялық технологиясы

  • Пән өсімдік тектес шикізатты сақтау мен өңдеудің негіздері мен принциптері және технологиялық процестің типтік кезеңдері мен операцияларында шикізаттың негізгі қасиеттері мен сапасының көріну заңдылықтары туралы теориялық білім алуға бағытталған. Курс келесі бөлімдермен ұсынылған: химия өнеркәсібіне арналған өсімдік шикізатының түрлері; тоң майлар мен майлар өндірісі; орман-химия өндірісі; қантты заттар мен крахмал алу технологиясы; сүрек қалдықтарын қайта өңдеу және басқа да өндірістер; өсімдік шикізатын кешенді химиялық қайта өңдеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top