Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау
-
Пән студенттердің шикізат пен дайын тамақ өнімдерінің сапасын бақылау үшін қажетті әдістер туралы білімін дамытуға бағытталған. Курс келесі бөлімдерде берілген: Органолептикалық зерттеу әдістері. Тамақ өнімдерін физика-химиялық талдау. Шикізат пен дайын тағам өнімдерін зерттеудің микробиологиялық әдістері.
-
Образовательная программа 6B05101 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 4