Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық биоиндустрия
-
Пән студенттердің тағам биоиндустриясының түсінігі мен принциптері туралы білімдерін қалыптастыру мақсатын қояды. Курс келесі бөлімдерден тұрады: ашытқы өндірісі, спирт өндірісі, сыра қайнату, шарап жасау, нан пісіру өндірісі, сүт өңдеу өндірісі, өнімдердің биоқауіпсіздік мәселелері, сүтті қайта өңдеу өндірісі, өнімдердің биоқауіпсіздік проблемалары, тағам өнімдерін микробиологиялық және санитарлық-гигиеналық бақылау. Курсты оқу студенттердің тағам биоиндустриясы туралы білімдерін қалыптастыруға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B05101 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5