Тағамдық биоиндустрия

  • Пән студенттердің тағам биоиндустриясының түсінігі мен принциптері туралы білімдерін қалыптастыру мақсатын қояды. Курс келесі бөлімдерден тұрады: ашытқы өндірісі, спирт өндірісі, сыра қайнату, шарап жасау, нан пісіру өндірісі, сүт өңдеу өндірісі, өнімдердің биоқауіпсіздік мәселелері, сүтті қайта өңдеу өндірісі, өнімдердің биоқауіпсіздік проблемалары, тағам өнімдерін микробиологиялық және санитарлық-гигиеналық бақылау. Курсты оқу студенттердің тағам биоиндустриясы туралы білімдерін қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B05101 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top