Азық-түліктің экологиялық қауіпсіздігі

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерінің экологиялық қауіпсіздігі туралы білімді қалыптастыру және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне әсер ететін факторларды анықтау тәсілдерін қарастыру. Азық-түліктің адам денсаулығына әсері туралы білімді қолданады, сондай-ақ олардың ел дамуындағы маңызын анықтайды, азық-түлікті экологиялық зерттеу әдістерін талдайды, азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін өндірістің жаңа технологияларын қолданады.
  • Образовательная программа 6B05213 Экология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top