Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түліктің экологиялық қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерінің экологиялық қауіпсіздігі туралы білімді қалыптастыру және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне әсер ететін факторларды анықтау тәсілдерін қарастыру. Азық-түліктің адам денсаулығына әсері туралы білімді қолданады, сондай-ақ олардың ел дамуындағы маңызын анықтайды, азық-түлікті экологиялық зерттеу әдістерін талдайды, азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін өндірістің жаңа технологияларын қолданады.
-
Образовательная программа 6B05213 Экология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2