Қонақ үйдегі FOOD- менеджменті

  • Пән қонақ үй кәсіпорындарында қонақтарды тамақтандыруды ұйымдастыру мәселелерін зерттейді. Тамақтануды ұйымдастыруға жауапты бөлімшелерді, атап айтқанда мейрамханалар мен барларды басқару ерекшеліктерін қарастырады. Ұсынылатын қонақ үй қызметтерінің ерекшелігіне қарай тамақтандыруды ұйымдастырудың негізгі түрлерін, сондай-ақ қонақ үй нөмірлеріне тапсырыс беру және жеткізу ережелерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B11104 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top