Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консервілер және азық-түлік концентраттарының технологиясы
-
Пәннің мақсаты студенттердің тамақ өнімдерін консервілеу технологиясы мен әдістері туралы жеткілікті кең және терең білім алу, сондай-ақ консервілер мен тамақ концентраттарының әртүрлі түрлерін өндірудің технологиялық процестерін, консервілерді ұзақ уақыт сақтау шарттарын зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2