Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары
-
Пәннің мақсаты шикізатты механикалық және термиялық өңдеудің, тамақ өнімдерін дайындаудың, оларды тасымалдау мен өткізудің технологиялық процестерін орындауға арналған техникалық құралдардың барлық арсеналын көрсететін ғылыми-техникалық мәліметтер жиынтығын зерделеу, сондай-ақ білім алушыларға технологиялық жабдықты пайдалану және сол бойынша теориялық білім мен практикалық дағдылар беру болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1