Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің жалпы технологиясы
-
Пән қоғамдық тамақтандыру саласында теориялық білімі мен практикалық дағдылары бар мамандарды даярлау, шикізатты өңдеудің заманауи технологиялары мен әдістерін қолдану, сондай-ақ өндірісті оңтайландыру, сапаны бақылау және тамақ өнеркәсібіндегі технологиялық процестерді жетілдіру үшін жасанды интеллектті енгізу мақсатында оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2