Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық және шетел тағамдарының технологиясы
-
Білім алушыларды ұлттық және шетелдік асүй тағамдарын дайындау технологиясымен және тамақ өнімдерін өңдеу әдістерімен таныстыру, аспаздық өнімдердің ассортименті және әртүрлі ұлттық асүйлердің аспаздық тағамдарын дайындау технологиясы туралы білімді қалыптастыру, қолданыстағы нормативтік құжаттардың талаптарына сәйкес технологиялық құжаттаманы құра білу мақсатында зерделенеді.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2