Кәсіптік пәндерді оқыту әдістемесі

  • Мақсат: Магистранттардың тамақ өндірісі саласындағы техника және технология магистрлерін дайындайтын білім беру ұйымдарында бейіндік пәндерді оқытудың заманауи әдістерін меңгеруі. Мазмұны:Оқыту процесінің жалпы моделі. Дидактикалық ұғымдар, айқындық принципі. Оқыту нәтижелері. Қазіргі білім берудің даму тенденциясы, қазіргі жоғары білім берудің әдістемелік және технологиялық мәселелері. Мамандандырылған пәндерді оқытудың қазіргі әдістемесін талдау. Жоғары оқу орындарында тамақ өндірісіндегі бейіндік пәндерді оқытудың жалпы әдістемесін қалыптастыру. Тамақ өндірісі саласындағы техника және технология магистрлерін дайындауда бейіндік пәндерді оқытудың инновациялық әдістері, әдістері мен технологиялары.
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top