Жалпы микробиология

  • Курсты оқу барысында пәннің мынадай мазмұны ашылады: миркоорганизмдердің морфологиясы, құрылымы, физиологиясы, қоректенуі, көбеюі, дифференциациясы, өсуі, культивацирленуі, культуралдық қасиеттері, генетикасы, микроорганизмдер селекциясы; микробиологиялық зертхана; микроскоп құрылғысы; иммерсиялық жүйе; бояулар; бактериялық препараттарды дайындау; бояу тәсілдері, зерттеулері; қоректік орталар; микроорганизмдердің рөлі; вирустардың қасиеттері, құрылымы, химиялық құрамы, архитектурасы, көбеюі, культивациясы; бактериофагтар; микроорганизмдердің практикалық қолданылуы
  • Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top