Жануарлардан және өсімдіктерден алынатын өнімдер мен шикізаттың қауіпсіздігі

  • Пән малдан алынған азық-түлік өнімдерінің сапасы, қауіпсіздігі және өндірісі саласындағы нормативтік-техникалық құжаттардың құрылымы мен негізгі ережелерін; малдан алынған азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылаудың заманауи әдістерін меңгереді; студенттер малдан алынған азық-түлік өнімдерінің сапасы, қауіпсіздігі және өндірісі саласында нормативтік және техникалық құжаттарды қолдану қабілетін меңгереді; азық-түлік шикізатына кіріс бақылауды ұйымдастыру және малдан алынған азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылауды меңгереді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top