Азық-түлік өнімдерінің радиациялық қауіпсіздігі

  • Пән радиациялық қауіпсіздік міндеттерін, азық-түлік өнімдерінде радиоактивті заттардың жиналу жолдарын, тамақ өнімдерінің радиациялық қауіпсіздігіне қойылатын нормативтік талаптарды, радиоактивті заттардың түсуінің алдын алу тәсілдерін, шикізат пен тамақ өнімдерін дезактивациялау және қайта өңдеу әдістерін, радиациялық ветеринариялық-санитариялық сараптаманың әдістері мен принциптерін қарастырады. Курсты оқу барысында магистранттар ветеринариялық қадағалау нысандарын радиациялық сараптау дағдыларын алады.
  • Образовательная программа 7M09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top