Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің реологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты- тамақ өнімдерінің реологиялық қасиеттері саласында білім алу, реологиялық қасиеттерін анықтау әдістерін меңгеру, реологиялық аспаптардың құрылымын зерттеу
-
Образовательная программа 7M07107 Технологиялық машиналар мен жабдықтар (салалар бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1