Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
-
Модуль пәні сүттің құрамы мен қасиеттері, сүт шикізаттарын жоғары функционалды қасиеттері бар және жоғары сақтау қабілеті бар сүт өнімдеріне қайта өңдеу тәсілдері туралы білімді; сүт және сүт өнімдерінің жалпы технологиясын; тұтас сүт өнімдерінің техноло-гиясын; сары май технологиясын; ірімшік технологиясын; сүт консервілерінің технологиясын қалыптастырады. балалар тағамы өнімдерінің технологиясы; майсызданды-рылған сүттен, пахтадан және сарысудан жа-салған өнімдердің технологиясы; сүт негізіндегі функционалдық тағам өнімдерінің технологиясы; сүт және сүт өнімдерін өндіру кезіндегі технологиялық есептер; технологиялық процестерді жобалау
-
Образовательная программа 6B07501 Азық-түлік өнімдерінің өндірісіндегі стандарттау жəне сертификаттау
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2