Мейрамхана бизнесіндегі бухгалтерлік есеп

  • Мақсаты: мейрамхана бизнесінде бухгалтерлік есеп жүргізу саласында практикалық дағдыларды меңгеру, бастапқы есептілік құжаттамасын ресімдеу, шикізат, қорлар, дайын өнім және аяқталмаған өндіріс есебін жүргізу. Қысқаша мазмұны: Пән қоғамдық тамақтандыруда қолданылатын бухгалтерлік есептің негізгі принциптері мен әдістерін қарастырады. Өндірістің шығындары мен калькуляциясын есепке алу ерекшеліктерін, азық-түлік кәсіпорындарының тауар айналымы мен материалдық құндылықтарын, аяқталмаған өндірісті есепке алуды және тұтынушылармен есеп айырысу тәртібін зерттейді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top