Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамхана бизнесіндегі бухгалтерлік есеп
-
Мақсаты: мейрамхана бизнесінде бухгалтерлік есеп жүргізу саласында практикалық дағдыларды меңгеру, бастапқы есептілік құжаттамасын ресімдеу, шикізат, қорлар, дайын өнім және аяқталмаған өндіріс есебін жүргізу. Қысқаша мазмұны: Пән қоғамдық тамақтандыруда қолданылатын бухгалтерлік есептің негізгі принциптері мен әдістерін қарастырады. Өндірістің шығындары мен калькуляциясын есепке алу ерекшеліктерін, азық-түлік кәсіпорындарының тауар айналымы мен материалдық құндылықтарын, аяқталмаған өндірісті есепке алуды және тұтынушылармен есеп айырысу тәртібін зерттейді.
-
Образовательная программа 6B04105 Бухгалтерлік есеп пен экономикалық талдау
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2