Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану мәдениеті және аспаздық жұмыстар
-
Дұрыс тамақтану негіздері. Көкөністерді кесу түрлері. Механикалық және жылулық өңдеу түрлері. Жартылай фабрикаттар дайындау. Ұннан жасалатын тағамдар. Тағам түрлерін әзірлеуде өз уақытын жобалау, іс-әрекетін ұйымдастыру, қауіпсіздік ережесін сақтай отырып, түрлі ұлт өкілдерінің тағам түрлерін орындауға, кемшілік тұстары жөнінде білім беріп, әсемдікке баулу, эстетикалық талғамын дамыту.
-
Образовательная программа 6B01428 Көркемдік білім (ІР)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1