Тамақтану мәдениеті және аспаздық жұмыстар

  • Дұрыс тамақтану негіздері. Көкөністерді кесу түрлері. Механикалық және жылулық өңдеу түрлері. Жартылай фабрикаттар дайындау. Ұннан жасалатын тағамдар. Тағам түрлерін әзірлеуде өз уақытын жобалау, іс-әрекетін ұйымдастыру, қауіпсіздік ережесін сақтай отырып, түрлі ұлт өкілдерінің тағам түрлерін орындауға, кемшілік тұстары жөнінде білім беріп, әсемдікке баулу, эстетикалық талғамын дамыту.
  • Образовательная программа 6B01428 Көркемдік білім (ІР)
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top