Өндірістік биотехнологиядағы микробиологиялық негіздері

  • Микроорганизмдердің культивирленуі, микробиологиялық өндірістің негізі, өсуі және жетілуі, культивирлеу әдістері, шикізаттардың микробиологиясы, технологиялық құрал – жабдықтар, технологиялық процесстің этаптары, микробты биомассаны алу, нан ашытқылары, мелассадан ашытқы алу, сүтқышқылды бактериялар ашытқысы, вакцина, өсімдік қорғаудың бактериялық негіздері, липид, полисахарид, декстран, этил спиртін, органикалық қоспаларды алу.
  • Образовательная программа 7M05104 Биотехнология (1 жыл)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top