Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің биотехнологиялық негіздері
-
Пәннің мақсаты: тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларында қолданылатын дәстүрлі биотехнологиялық процестерді, олардың тағам өнімдерінің тұтынушылық қасиеттерін қалыптастырудағы рөлін оқу; тамақ биотехнологиясының қазіргі жетістіктері және оның дамуының негізгі бағыттары. Пәннің мазмұны: өсімдіктер, жануарлар және микроб жасушалары арқылы адамға пайдалы заттар мен қосылыстарды алудың негізгі процестері бойынша сұрақтар; тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларында қолданылатын дәстүрлі биотехнологиялық процестерді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1