Тағамның функционалдық технологиясы

  • Пәннің мақсаты: функционалдық тамақ өнімдерін өндіру және сапасын сараптау саласындағы білімді қалыптастырады. Пәннің мазмұны: функционалды тамақ өнімдерін өндіру технологиясы, функционалды ингредиенттердің сапасы мен қауіпсіздігі, оларды тамақ өнімдеріне енгізу әдістері мен кезеңдері, сақтау процесінде функционалды тамақ өнімдерінің сапасы мен тұрақтылығын оңтайландырудың технологиялық ерекшеліктері, тамақ өнімдеріндегі функционалды ингредиенттерді талдаудың заманауи әдістері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top