Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің реологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың нан-тоқаш, кондитерлік, макарон, ет және сүт өнімдерінің шикізатының, жартылай фабрикаттарының және препараттарының реологиясының негізгі түсініктері туралы білімдерін дамыту. Пәнді мазмұны: бидай қамырының, қара бидай ұны мен қамырының, шикізат пен макарон қамырының реологиялық қасиеттері. Адгезия және үйкеліс. Ұн мен қамырдың қасиеттерін өлшейтін аспаптар. Жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдердің реологиялық қасиеттерін пайдалану.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1