Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік және мал шикізатынан тамақ өнімдерін өндіруге арналған технологиялық қоспалар мен жетілдіргіштер
-
Пәннің мақсаты: дайын өнімнің сапасын арттыру немесе өндіріс процесін жеңілдету мақсатында тағамдық қоспаларды қолдану саласында кәсіби білім мен тәжірибелік дағдыларды меңгеру. Пәннің мазмұны: пән тағамдық қоспалардың негізгі топтарының жіктелуін, құрамын және қолдану ерекшеліктерін, олардың өсімдік және жануар текті өнімдердің негізгі түрлеріне әсер етуінің технологиялық функциялары мен механизмдерін қарастыруды зерттейді; тағамдық шикізаттың басқа компоненттерімен өзара әрекеттесуі туралы заманауи идеяларды ескере отырып, қоспаларды қолдану әдістерін меңгеру. Тағамдық қоспалардың бүкіл тағам жүйесіне әсерін түсіну.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2