Тамақ өндірісінің ғылыми негіздері

  • Пәннің мақсаты: тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы ғылыми зерттеулердің негіздері туралы білімдерін қалыптастыру. Пәннің мазмұны: пәнді меңгеру білім алушылар тамақ өндірісі саласындағы білім алуға, жануар және өсімдік тектес шикізаттан тамақ өнімдерін өндіруде болатын күрделі процестердің ғылыми негіздерін зерделеуге және технологиялық процестердің негізгі параметрлерін өлшеуге арналған құралдарды пайдалануға мүмкіндік береді; жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдер.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top