Бар ісі

  • Оқытылатын мәселелер: қызмет көрсету процесінің жалпы сипаттамалары; барлар туралы жалпы ақпарат; жүзім өсіру және шарап жасау; тұтыну мәдениеті шараптар мен сусындардың дәмін көру; алкогольдік сусындар (негізгі); ыдыс-аяқ пен бар жабдықтары; аралас сусындардың (коктейльдердің) жіктелуі мен дайындалу әдістері; коктейльдер аперитивтері мен дайджестифтер; аралас сусындар. Қалыптастырылатын құзыреттер: адвокатура саласындағы білім, білік және дағдылар; бар жұмысын ұйымдастыру, шарап пен арақ өнімдерінің, сусындардың, талғамды тағамдар мен тағамдардың сипаттамалары, аралас сусындар дайындау технологиясы бойынша практикалық дағдыларды қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top