Тамақтану саласындағы бағаларды басқару

  • Оқытылатын мәселелер: бағаның экономикалық мәні; баға құрамы, үстеме ақы; қоғамдық тамақтану орындарында бағаны қалыптастыру; бағаларды мемлекеттік реттеудің объективті қажеттілігі. Қалыптастырылатын құзыреттер: бағаны басқарудың әлеуметтік-экономикалық мәні, түрлері, функциялары, баға жүйесі, салалық баға белгілеу ерекшеліктері туралы білім; тауарлар мен қызметтер нарығындағы жағдайды талдау дағдылары; өнімге (қызметке) баға белгілеу тетіктерін, бағаны басқару әдістерін, нарық конъюнктурасының тұжырымдамалары мен индикаторларын және оны бағаны болжау үшін қолдануды білу; бағаларды мемлекеттік реттеудің мақсаты мен міндеттерін білу.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top