Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану саласындағы бағаларды басқару
-
Оқытылатын мәселелер: бағаның экономикалық мәні; баға құрамы, үстеме ақы; қоғамдық тамақтану орындарында бағаны қалыптастыру; бағаларды мемлекеттік реттеудің объективті қажеттілігі. Қалыптастырылатын құзыреттер: бағаны басқарудың әлеуметтік-экономикалық мәні, түрлері, функциялары, баға жүйесі, салалық баға белгілеу ерекшеліктері туралы білім; тауарлар мен қызметтер нарығындағы жағдайды талдау дағдылары; өнімге (қызметке) баға белгілеу тетіктерін, бағаны басқару әдістерін, нарық конъюнктурасының тұжырымдамалары мен индикаторларын және оны бағаны болжау үшін қолдануды білу; бағаларды мемлекеттік реттеудің мақсаты мен міндеттерін білу.
-
Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7