Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Салауатты тамақтану негіздері
-
Модуль пәні адамның тамақтануының медициналық-биологиялық негіздерін, тамақтану теориясын, тамақтанудың әртүрлі аспектілерін зерттейді. Адам ағзасындағы тамақтану физиологиясы және метаболизмнің патофизиологиясы. Жалпы Тамақ өнімдері мен тағамның сапасы мен қауіпсіздігін бақылау мәселелері қаралды.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1