Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы мен жабдықтары

  • Модуль пәні сүттің құрамы мен қасиеттері, функционалдық қасиеттері жоғары және сақтау қабілеті жоғары сүт өнімдеріне сүт шикізатын өңдеу тәсілдері; сүт және сүт өнімдерінің жалпы технологиясы; тұтас сүт өнімдерінің технологиясы; сары май технологиясы; ірімшік технологиясы; сүт консервілерінің технологиясы туралы білімді қалыптастырады. балалар тағамы өнімдерінің технологиясы; майсыз сүттен, сары сүттен және сарысудан жасалған өнімдер технологиясы; сүт негізіндегі функционалдық тамақ өнімдерінің технологиясы; сүт және сүт өнімдерін өндіру кезіндегі технологиялық есептеулер; технологиялық процестерді жобалау; сүт және сүт өнімдерін өндіруде қолданылатын жабдық.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top